Over

In-Fashion

 

In-Fashion wil jou inspireren om de wereld van mode op een frisse manier te ontdekken, aan de hand van verhalen en ontmoetingen. Drie dagen lang biedt In-Fashion op verschillende locaties in de binnenstad van Almere de kans om kennis te maken met verhalen van designers en ondernemers in de modewereld.

 

Een programma met sprekers, workshops, een expositie in de kamers van een designhotel, muziek, performance en film. Maak deel uit van our story of fashion: you’re invited!

 

 

Programma

Op vrijdagavond 4 oktober gaan we muzikaal van start met In-Fashion. Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober kan je de hele dag naar de verschillende programma’s.

Kijk hier voor een uitgebreide omschrijving van het programma en hou onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Kaarten

 

Voor het festival zijn verschillende kaarten beschikbaar, van een passepartout voor het hele weekend tot een losse dagkaart. Met een kaartje heb je toegang tot het gehele programma, van expositie tot workshop. De opening op vrijdag 4 oktober is toegankelijk voor alle tickethouders en genodigden.

 

Kijk hier welk kaartje het beste bij jou past en bestel gemakkelijk online.

 

  • Dagkaart zaterdag * € 17.50
  • Dagkaart zondag * € 17,50
  • Passepartout * € 25.00

 

* Inclusief toegang tot de openingsborrel op vrijdagavond